Kesäajan palvelut ja opiskelun palvelupisteen aukioloajat

Voit aloittaa opinnot ja opiskella itsenäisesti myös kesän 2022 aikana, kun huomioit tietyt asiat kesäajan opintojen suunnittelussa. Opiskelun palvelupiste on avoinna koko kesän. Pystymme palvelemaan sinua monissa asioissa, vain hieman tavallista rajatummin.

Kesäajan palvelut

Opiskelun palvelupiste on avoinna normaalisti koko kesän. Heinäkuussa palvelemme sinua monissa asioissa, vain tavallista rajatummin. Autamme sinua esimerkiksi ilmoittautumiseen, opintojen perumiseen sekä maksuihin liittyvissä yleisissä asioissa. Voimme toimittaa sinulle virallisen opintosuoritusotteen, mutta opintokokonaisuustodistus on mahdollista saada vasta elokuussa. Suoritusten kirjaamisessa opintorekisteriin on viivettä lomien vuoksi. Myös opintoja koskevien selvitysten toimittamisessa (esim. TE-palveluiden lomakkeissa) ja AHOT-hakemusten käsittelyssä voi olla viivettä kesän aikana.

Tutkintotavoitteisen opiskelun ohjauksesta vastaavat opintoneuvojamme ovat tavoitettavissa kesäkuun jälkeen taas elokuussa. Väyläopintoja voit aloittaa myös kesällä, tutustu väyläopiskelijan askelmerkkeihin.

Valtaosa opetushenkilöstöstämme on lomalla heinäkuussa. Kesäopintojen aloittamiseen ja aikatauluttamiseen liittyvät yksityiskohdat onkin hyvä varmistaa yliopistonopettajiltamme kesäkuun aikana.

Yhteystiedot

Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse (p. 040 576 7760) tai HelpJYU:n Palvelut ja neuvonta -kohdasta.

JYU:n tutkinto-opiskelijaksi hakemista ja opiskelijavalintoja koskevissa asioissa ota yhteyttä yliopiston hakijapalveluihin.