Kesäajan toiminta ja opintopalveluiden aukioloajat

Voit aloittaa opinnot ja opiskella itsenäisesti myös kesän 2020 aikana, kun huomioit tietyt asiat kesäajan opintojen suunnittelussa. Opintopalvelumme ovat avoinna lähes koko kesän. Pystymme palvelemaan sinua monissa asioissa, vain hieman tavallista rajatummin.

Syyslukukauden opetusohjelmat julkaistaan kesäkuussa

Syyslukukauden 2020 suoritustapa- ja aikataulutiedot päivitetään oppiaineiden www-sivuille kesäkuun aikana. Voit tutustua suoritusmahdollisuuksiin ja laatia itsellesi opiskelusuunnitelman syyslukukaudelle tuolloin.

Jos tarvitset apua opintojen suunnitteluun, voit ottaa yhteyttä oppiaineen yhteyshenkilöihin tai varata ohjausajan HelpJYU-palvelumme kautta. Yhteyshenkilön ja hänen yhteystietonsa voit tarkistaa oppiaineen verkkosivuilta.

Uusien opetussuunnitelmien mukaisiin opintoihin voit ilmoittautua 1.8.2020 alkaen. Kevätlukukauden 2021 opetusohjelmat julkaistaan alkusyksystä.

Huomioithan kesän aukiolot

Valtaosa henkilöstöstämme on lomalla heinäkuussa. Kesäopintojen aloittamiseen ja aikatauluttamiseen liittyvät yksityiskohdat onkin hyvä varmistaa yliopistonopettajiltamme kesäkuun aikana. Myös opintoja koskevat selvitykset (esim. TE-palveluiden lomakkeet) kannattaa mahdollisuuksien mukaan pyytää opintopalveluistamme kesäkuussa.

Opintopalvelumme ovat avoinna normaalisti koko kesäkuun ajan, ja tutkintotavoitteisen opiskelun ohjauksesta vastaava opintoneuvojamme on tavoitettavissa normaalisti.

Opintosuoritukset arvioidaan kesäkuussa oppiaineen opiskeluohjeissa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Jos opintosuorituksellasi on kiire ja tarvitset sen opintorekisteriin vielä ennen opettajien kesälomia, palautathan opintosuorituksen arvioitavaksi opiskeluohjeissa mainitun aikataulun mukaisesti.

Opinto-oikeusaikasi voimassolon voit aina tarvittaessa tarkistaa Korpista kohdasta Opinnot Opinto-oikeudet.

Opintopalvelut avoinna lähes koko heinäkuun 2020

Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse (p. 040 576 7760) tai HelpJYU:n Palvelut ja neuvonta -kohdasta.

• Palvelemme normaalisti 23.6. saakka.
  • Opintopalvelumme ovat avoinna 24.6.19.7. arkisin klo 1215.
  • Opintopalvelut ovat suljettuna 20.25.7., avoimen väylään liittyvissä kiireellisissä asioissa voit kääntyä tällöin JYU:n hakijapalveluiden puoleen.
  • Kaikki opiskeluihin liittyvä asiointi hoidetaan yliopistolla edelleen sähköisesti, joten opiskelijavieraita emme ota vielä vastaan.

Heinäkuussa palvelemme sinua monissa asioissa, vain tavallista rajatummin aikatauluin. Autamme sinua esimerkiksi ilmoittautumiseen, opintojen perumiseen sekä maksuihin liittyvissä yleisissä asioissa. Voimme toimittaa sinulle virallisen opintosuoritusotteen, mutta opintokokonaisuustodistus on mahdollista saada vasta elokuussa. Suoritusten kirjaamisessa opintorekisteriin on viivettä lomien vuoksi.

Lomien jälkeen pystymme tarjoamaan jälleen tutkintotavoitteista tai opintojen sisällöllistä ohjausta, sekä käsittelemään opinto-oikeuden pidennysanomuksia ja AHOT-hakemuksia.

JYU:n tutkinto-opiskelijaksi hakemista ja opiskelijavalintoja koskevissa asioissa ota yhteyttä yliopiston hakijapalveluihin.