Opiskele kesällä avoimessa: Tutustu kesän ajan opintomahdollisuuksiin

Kesä on hyvä aika opiskella. Avoin yliopisto tarjoaa siihen erinomaiset mahdollisuudet. Tutustu Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston kesän opintotarjontaan. Moni kurssi on suoritettavissa omaan tahtiin etäopiskellen, osassa opinnoista on aikaan sidottua verkko-opiskelua.

Nyt on oikea aika haaveilla kesäopinnoista ja suunnitella oman kesän opintotavoitteet. Suurinta osaa Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opinnoista voit opiskella etäopiskellen ympäri vuoden.

Voit ilmoittautua useisiin oppiaineisiin milloin vain, aloittaa jo tänään ja opiskella oman aikataulusi mukaisesti. Kesällä lähi- ja verkko-opetuksena tarjottavat opinnot on koottu listana tälle sivulle. Suunnittele kesän ajan opintosi yhdistelemällä opetusta ja itsenäisesti suoritettavia kursseja.

Tutustu etä- ja verkko-opintoihimme, löydät paljon opiskelumahdollisuuksia kesäksi

Näihin opintoihin voit tarttua koska tahansa

Monessa oppiaineessa voit valita kesän aikana suoritettavaksi itsenäisen suoritustavan mahdollistavia opintojaksoja. Esimerkkejä opinnoista, joita voit opiskella täysin verkon välityksellä omassa aikataulussasi valitsemalla itsenäisen suoritustavan:

Jos et löydä näistä sitä oikeaa opintokokonaisuutta tai -jaksoa, tutustu Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston koko opintotarjontaan ja tarkista opintojen aikataulu ko. oppiaineen kohdalta.

Suunnittele avoimen yliopiston kesäopintosi hyvissä ajoin

Tällä sivulla voit tutustua kesän lähi- ja verkko-opetukseen Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa. Lähiopetusta saat Jyväskylässä ja Helsingissä, myös kesällä. Tietyissä oppiaineissa saat kesälomakaudella ohjausta ja palautetta opettajilta. Osassa oppiaineista opiskelu kesäaikaan tapahtuu itsenäisesti.

Jotta voit suorittaa opintojasi mahdollisimman sujuvasti, selvitäthän opintoihin liittyvät kysymyksesi hyvissä ajoin ennen opettajien kesälomia. Opettajamme jäävät kesälomalle usein juhannuksesta alkaen. Suunnittelijat ja koulutuspäälliköt lomailevat yleensä heinäkuun aikana.

Avoimen yliopiston opinnot, joissa on verkko-opetusta kesällä 2020:

Tiedot ovat ennakkotietoja, muutokset ja lisäykset mahdollisia.

Kesäopinnot 2017 | Avoin yliopisto, Jyväskylän yliopisto

Aikuiskasvatustieteen perusopinnot

Terveystieteet

Liikunnan ja terveyden perusopinnot, Terveystieteet

Erityispedagogiikan perusopinnot

Instructional Design

Kauppatieteet 

Kirjallisuus

Kemia

Tutustu verkko-opintojen vaihtoehtoihin

Kuva: Danielle MacInnes