Kiinnostaako kemia? Opi sitä avoimessa yliopistossa

Miten ja mistä aineet rakentuvat? Millaisia kemiallisia reaktiota tapahtuu ihmisessä? Avoimessa yliopistossa voit opiskella kemian perusopinnot. Vuoden vaihteessa ja alkuvuodesta tarjolla on opiskeltavaa kaikille kemiasta kiinnostuneille, mm. Biologinen kemia ja Elinympäristön kemia -kurssit.

Kemiaa on kaikkialla: sinussa, minussa ja siellä missä me olemme! Voit opiskella kemian perusopinnot JYU avoimessa verkon välityksellä, osin itsenäisesti opiskeltavina verkkokursseina, osin reaaliaikaisessa verkko-opetuksessa. 

Kemian opiskeluun pääsee hyvin mukaan vuoden vaihteen tuntumassa, jolloin tarjonnassa on mm. kaksi kurssia, joille voi osallistua ilman aiempia kemian opintoja. Voit opiskella ne yksittäisinä kursseina tai osana kemian perusopintoja. Ilmoittautuminen tapahtuu kurssikohtaisesti. 

Opinnot sopivat esimerkiksi terveysalalla toimiville, opettajille ja kemian yliopisto-opinnoista kiinnostuneille. Niistä on hyötyä muun muassa tähdätessä lääketieteen, biologian tai ravitsemuksen aloille. Jos tähtäät kemian tutkinto-opiskeljaksi Jyväskylän yliopistoon avoimen väylältä, nämä opinnot kuuluvat sinun opintosuunnitelmaasi.