Suunnitteilla liikunnan ja hyvinvoinnin opintoja: Vastaa kyselyyn ja voita avoimen yliopiston lahjakortti

Kehitämme opintotarjontaamme ja kartoitamme kiinnostusta Liikunta ja hyvinvointi –opintokokonaisuutta sekä sen yksittäisiä opintojaksoja kohtaan. Voit auttaa meitä kehittämistyössä vastaamalla lyhyeen kyselyyn 15.8.2021 mennessä.

Liikunta- ja hyvinvointiala on kasvava toimintakenttä, jolle kaivataan yhä monialaisempia osaajia sekä vaikuttavaa tuoreeseen tutkimukseen perustuvaa tietoa. Me JYU avoimessa yliopistossa sekä liikuntatieteellisessä tiedekunnassa haluamme olla etulinjassa tätä tietoa tarjoamassa. Haluamme Liikunta ja hyvinvointi -opintoja kehittäessä myös kuulla tiedon käyttäjien näkemyksiä ja tarpeita.

Opintoja hyvinvoinnin edistämisen ja  työelämän  tarpeisiin

Uuden Liikunta ja hyvinvointi -opintokokonaisuuden sisältöjä suunnitellaan ensisijaisesti ammattilaisille, jotka haluavat täydentää ja päivittää aiempaa osaamistaan terveydestä ja sen edistämisestä, kehon toiminnasta ja sen mittaamisesta, tai valmennuksellisista asioista. Se hyödyttää niin sosiaali- ja terveysalalla kuin vaikkapa valmennuksen tai liikunnanohjauksen aloilla. Kokonaisuus sopii myös esimerkiksi kuntoilijoille sekä liikunnasta, terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille tai elämätapamuutosta suunnittelevalle henkilöille.

Jos kiinnostuit opinnoista, olisitko ystävällinen ja auttaisit meitä kehittämistyössä vastaamalla lyhyeen kyselyyn? Näkemyksesi opintojen tarpeesta ja niiden sisällöistä on meille tärkeä: hyödynnämme vastauksia opintojen suunnittelussa. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 75 euron arvoinen avoimen yliopiston opintolahjakortti. Vastaathan 15.8.2021 mennessä.