Muista liitteet kevään yhteishakuun avoimessa yliopistossa suoritetuista opinnoista

Jos haet esimerkiksi avoimen väylän kautta tutkintokoulutukseen, muistathan toimittaa hakuun tarvittavat liitteet Opintopolku.fi-palvelussa. Kevään 2021 yhteishaun liitteet voit tilata HelpJYU-palvelumme kautta ja ladata ne sen jälkeen sähköisesti Opintopolussa täyttämällesi hakulomakkeelle.

Avoimen yliopiston HelpJYU-palvelun kautta voit tilata opintokokonaisuustodistuksen perus- ja aineopintokokonaisuuksista sekä opintosuoritusotteen yksittäisistä opintojaksoista hakemuksesi liitteeksi. Todistuksen ja opintosuoritusotteen toimitamme myös sähköisesti. Mainitsethan asiasta tilauksesi yhteydessä.

Opintokokonaisuustodistus perus- ja aineopinnoista

Jos olet suorittanut hakua varten perus- ja/tai aineopinnot, tilaa siitä todistus kirjautumalla sisään HelpJYU-palveluun ja täyttämällä Avoimen yliopiston lomakkeet ja todistukset -lomake. Voit tehdä tilauksen kun kaikki opintokokonaisuuteen sisältyvät opintosuoritukset on rekisteröity.

Opintokokonaisuustodistus kertoo, että olet suorittanut kyseisen perus- tai aineopintokokonaisuuden valmiiksi Jyväskylän yliopiston opintovaatimusten mukaisesti. Todistuksessa mainitaan seuraavat tiedot, jotka edellytetään hakuun opintokokonaisuuksien osalta: perus- tai aineopintokokonaisuuden suorituspäivämäärä, kokonaisarvosana ja laajuus (op).

Huomioithan, että todistuksen toimittamisessa kuluu aikaa noin 3–4 viikkoa tilauksesta. Jos asiallasi on kiire, ilmoita asiasta puhelimitse opintopalveluihimme.

Opintosuoritusote yksittäisistä opintojaksoista

Yksittäisistä opintojaksoista, kuten viestintä- ja kieliopinnoista, voit tilata virallisen opintosuoritusotteen. Virallinen opintosuoritusote tilataan myös täyttämällä Avoimen yliopiston lomakkeet ja todistukset -lomakkeen HelpJYU-palvelussa. Opintosuoritusote on on listaus opintojaksosuorituksistasi suorituspäivämäärineen ja arvosanoineen. Epävirallisen opintosuoritusotteesi löydät Korpista (ks. Korppi -> Opinnot -> Opintosuoritusote).

Virallisen opintosuoritusotteen toimitamme noin viikon kuluessa tilauksesta.

Yleiset ohjeet yhteishaun liitteistä

Tutustuthan huolellisesti myös yleisiin yhteishaun liitteitä koskeviin ohjeisiin Hakeminen yhteishaussa -sivulla.

Menestystä hakuun!