Muista maksuhyvityksen mahdollisuus avoimen väylällä

Joko aloitit väyläopinnot? Vai pohditko vielä väylääsi? Jyväskylän yliopisto tarjoaa tänä lukuvuonna avoimen väylän opinnoista maksuhyvitystä 25 opintopisteen osalta heille, joilla ei ole vielä opiskelupaikkaa tai korkeakoulututkintoa. Opiskele maaliskuun loppuun mennessä!

Jos avoimen väylä on sinun juttusi, tartu tilaisuuteen ja opintoihin - ja hyödynnä mahdollisuus maksuhyvitykseen. Sen tarkoitus on kannustaa ja innostaa opintojen pariin. Avoimen väylä on mahdollisuus tutkintokoulutuspaikkaan.

Maksuhyvitystä voi saada väyläopintoihin kuuluvista opinnoista 25 opintopisteen osalta. Siihen ovat oikeutetut henkilöt, joilla ei ole vielä korkeakoulututkintoa tai opiskelupaikkaa. Opintosuoritukset tulee olla kirjattuina opintorekisteriin aikavälillä 1.8.2021–31.3.2022. Maksuhyvitystä voi hakea huhtikuussa 2022.

Suunnittele opintosi ja tartu tietoon! Kun aloitat nyt, ehdit opiskella maaliskuun loppuun mennessä jo paljon! Saat avoimen yliopiston asiantuntijoilta tukea opintojen suunnitteluun. Avoimen väylältä haetaan tutkintokoulutukseen yhteishaussa. 

Opiskelun iloa ja innostusta!