Opintoja ja webinaareja opiskelusi tueksi

Hyödynnä maksuttomat opiskelutaitowebinaarit ja Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -kurssit 1 ja 2 opintojesi tueksi! Aikuisopiskelijan akateeminen opiskelukyky -verkkokurssi tuo tukea opiskeluarkeen erilaisissa elämäntilanteissa tehtävien, ryhmätyöskentelyn ja reaaliaikaisen verkko-opetuksen keinoin.

Hyödynnä Avoimen väylän illan tarjoamat tiedot. Aloita avoimessa -webinaari (31.8.) ja säännöllisesti toistuvien ohjauspäivien mahdollisuudet opiskelusi tueksi. Olemme koonneet nämä linkit ja päivämäärät ohjaustapahtumien sivulle

Opiskelutaitowebinaarit syyslukukaudella 2023

Verkkovälitteiset opiskelutaitowebinaarit on suunniteltu tukemaan avoimia korkeakouluopintoja suorittavia opiskelijoita opinnoissaan. Ne ova maksuttomia ja avoimia kaikille. Webinaareihin voit osallistua niihin koti- tai työkoneeltasi, jos siinä on kaiuttimet ja nettiyhteys (ei edellytä ohjelma-asennuksia).

Syksyn teemoina esimerkiksi: Kuinka taklata aloittamisen vaikeus?, opintojen suunnittelu ja ajankäyttö, verkko-opiskelun perustaidot ja työkalut, Miten oppimista arvioidaan?, tenttivastaustekniikka ja akateeminen kirjoittaminen.

Orientaatio jatkuvaan oppimiseen 1 ja 2

Orientaatio jatkuvaan oppimiseen 1 opastaa akateemisen opiskelun maailmaan ja tutustuttaa itseen opiskelijana innostavalla tavalla pelillisyyden elementtejä hyödyntäen. Yliopisto-opintoihin orientoiva kurssi (1 op) antaa tukea ja varmuutta opintojen alkuun – olitpa sitten ensikertalainen tai jo kokenut opiskelija. Tämä omien opintojesi suunnittelukurssi vie sinut oppimisympäristöön, jossa pääset tarkastelemaan itseäsi opiskelijana ja oppijana erilaisten tehtävien kautta. 

Orientaatio jatkuvaan oppimiseen 2 -kurssi (1 op) edistää akateemisia opiskelutaitojasi: kriittistä ajattelua sekä tieteellistä lukemista ja kirjoittamista. Opit näitä taitoja videoiden, tekstien ja erilaisten tehtävien avulla. Tämä kurssi kannustaa sinua tarttumaan akateemisiin opintoihin ja kehittymään opiskelijana.

Aikuisopiskelijan akateeminen opiskelukyky -verkkokurssi

Tervetuloa vahvistamaan opiskelukykyäsi! Aikuisopiskelijan akateeminen opiskelukyky -verkkokurssi (2 op) kehittää opiskelutaitojasi, kohentaa hyvinvointiasi ja vahvistaa luottamustasi opinnoissa pärjäämiseen. Verkkokurssi tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia muiden opiskelijoiden kanssa. Se sopii niin opintojen alkuun kuin myöhemmässä vaiheessa käytäväksi. Kurssin hinta on 30 €.

 

Kuva: Priscilla Du Preez