Opintoja ja webinaareja opiskelusi tueksi

Hyödynnä maksuttomat opiskelutaito-webinaarit ja Orientaatio jatkuvaan oppimiseen (1 op) -kurssi opintojesi tueksi! Aikuisopiskelijan akateeminen opiskelukyky -verkkokurssi (2 op) tarjoaa tukea aikuisopiskelijan arkeen.

Opiskelutaito-webinaarit syyslukukaudella 2020

Verkkovälitteiset opiskelutaito-webinaarit on suunniteltu tukemaan avoimia korkeakouluopintoja suorittavia opiskelijoita opinnoissaan. Webinaareihin voit osallistua niihin koti- tai työkoneeltasi, jos siinä on kaiuttimet ja nettiyhteys (ei edellytä ohjelma-asennuksia). Syksyn teemoina esimerkiksi: opintojen suunnittelu ja ajankäyttö, tieteellisten tekstien lukeminen, tenttiin valmistautuminen ja tenttivastaustekniikka ja englanninkielisen tekstin lukeminen.

Orientaatio jatkuvaan oppimiseen (1 op)

Orientaatio jatkuvaan oppimiseen opastaa akateemisen opiskelun maailmaan ja tutustuttaa itseen opiskelijana innostavalla tavalla pelillisyyden elementtejä hyödyntäen.

Maksuton yliopisto-opintoihin orientoiva kurssi (1 op) antaa tukea ja varmuutta opintojen alkuun – olitpa sitten ensikertalainen tai jo kokenut opiskelija. Tämä omien opintojesi suunnittelukurssi vie sinut oppimisympäristöön, jossa pääset tarkastelemaan itseäsi opiskelijana ja oppijana erilaisten tehtävien kautta. Suosittelemme opintojaksoa lämpimästi jokaiselle opiskelijallemme.

Aikuisopiskelijan akateeminen opiskelukyky -verkkokurssi (2 op)

Jos kaipaat ohjausta opiskelutaitoihin ja opintojen suunnitteluun, voit ilmoittautua Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen tarjonnassa olevalle Aikuisopiskelijan akateeminen opiskelukyky (2 op) -verkkokurssille. Verkkokurssi tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia muiden opiskelijoiden kanssa. Verkkokurssilla: vahvistat opiskeluhyvinvointiasi, perehdyt stressiin ja palautumiseen, kehität akateemisia opiskelutaitojasi, syvennät itsetuntemustasi ja saat ohjausta siihen, miten opiskella perheen ja työn ohessa.