Opintoja ja webinaareja opiskelusi tueksi

Hyödynnä maksuttomat opiskelutaitowebinaarit ja Orientaatio jatkuvaan oppimiseen (1 op) -kurssi opintojesi tueksi! Aikuisopiskelijan akateeminen opiskelukyky -verkkokurssi (2 op) tarjoaa tukea aikuisopiskelijan arkeen.

Opiskelutaitowebinaarit syyslukukaudella 2021

Verkkovälitteiset opiskelutaitowebinaarit on suunniteltu tukemaan avoimia korkeakouluopintoja suorittavia opiskelijoita opinnoissaan. Ne ova maksuttomia ja avoimia kaikille. Webinaareihin voit osallistua niihin koti- tai työkoneeltasi, jos siinä on kaiuttimet ja nettiyhteys (ei edellytä ohjelma-asennuksia). Syksyn teemoina esimerkiksi: opintojen suunnittelu ja ajankäyttö, verkko-opiskelun abc, tieteellisten tekstien lukeminen ja tenttivastaustekniikka.

Orientaatio jatkuvaan oppimiseen (1 op)

Orientaatio jatkuvaan oppimiseen opastaa akateemisen opiskelun maailmaan ja tutustuttaa itseen opiskelijana innostavalla tavalla pelillisyyden elementtejä hyödyntäen.

Maksuton yliopisto-opintoihin orientoiva kurssi (1 op) antaa tukea ja varmuutta opintojen alkuun – olitpa sitten ensikertalainen tai jo kokenut opiskelija. Tämä omien opintojesi suunnittelukurssi vie sinut oppimisympäristöön, jossa pääset tarkastelemaan itseäsi opiskelijana ja oppijana erilaisten tehtävien kautta. Suosittelemme opintojaksoa lämpimästi jokaiselle opiskelijallemme.

Aikuisopiskelijan akateeminen opiskelukyky -verkkokurssi (2 op)

Tervetuloa vahvistamaan opiskelukykyäsi! Aikuisopiskelijan akateeminen opiskelukyky -verkkokurssi kehittää opiskelutaitojasi, kohentaa hyvinvointiasi ja vahvistaa luottamustasi opinnoissa pärjäämiseen. Verkkokurssi tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia muiden opiskelijoiden kanssa.