Opiskelijatarinat

Luonnonvarat ja ympäristö, Noora Tiihonen: Kysymykset ihmisen ja luonnon suhteesta innostivat hakemaan yliopistoon avoimen väylältä

Noora Tiihonen kiinnostui ihmisen ja luonnon suhteesta ja löysi avoimesta yliopistosta mahdollisuuden opiskella aihetta tutkintotavoitteisesti. Vuoden kuluttua hän haki opintojensa perusteella avoimen väylältä yliopistoon. Tiihonen opiskelee nykyisin Jyväskylän yliopiston matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa Luonnonvarat ja ympäristö -alan tutkinto-ohjelmassa.

Katja Köykkä: Kirjoittamisen opinnot – on kuin avaisi salaisen ikkunan

Unelma kirjoittamisen opiskelusta tuli todeksi, kun Katja Köykkä sai tiedon pääsystä Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston kirjoittamisen perusopintoihin. Opinnot ovat tuoneet tietoa ja osaamista, kehittäneet kirjoittamisen taitoa sekä puskeneet ulos mukavuusalueelta. ”Olen nauttinut suunnattomasti kirjoittamisen opintojen hieman erilaisesta twististä”, Köykkä toteaa.