Taloustieteestä lähtökohtia työelämässä toimimiseen: opiskele verkon välityksellä

Avoimen yliopiston syksyn uutuksiin kuuluvan taloustieteen opintoja voit tehdä oman aikataulusi mukaan verkon välityksellä. Opiskele koko opintokokonaisuus tai yksittäisiä kursseja tarpeesi mukaan. Tervetuloa taloustieteen maailmaan.

Taloustieteessä tutustut kuluttajien valintoihin, yritysten käyttäytymiseen ja markkinoiden toimintaan. Taloustiede antaa hyvät lähtökohdat ja tarpeellista taustatietoa työelämässä toimimiseen.

Avoimessa yliopistossa voit opiskella taloustieteen perusopinnot oman aikataulusi mukaan verkon välityksellä. Voit ilmoittautua ja aloittaa opiskelun silloin kun sinulle sopii.

”Ennen opintoja minun oli itsenikin vaikea hahmottaa mitä taloustiede on. Se tuntui käsitteenä niin laajalta. Myöhemmin ymmärsin sen johtuneen siitä, että taloustiede liittyy lähes kaikkeen päätöksentekoon niin maailmantaloudessa, Suomessa, yrityksissä, perheissä kuin omassa arjessakin. Nämä päätökset ja niiden seuraukset eivät ole yhdentekeviä, siksi taloustiedettä kannattaa opiskella”, toteaa Susanne Syrén. Nyt, vuosia opintojen aloittamisen jälkeen, hän on yksi taloustieteen perusopintojen opintojaksojen opettajista.

Tutustu taloustieteeseen, katso video: