Tutkijoiden yö avoimessa yliopistossa: Robotiikkaa, juhlahumua, pakopeliä ja tietenkin opiskeluasiaa

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto on myös mukana perjantaina 27.9. järjestettävässä Tutkijoiden yössä. Ruusupuisto-rakennuksen yläkerroksissa voit muun muassa tutustua Pepper-robottiin, kysyä opinnoista ja testata päättelykykyäsi pakohuoneessa.

Tutkijoiden yössä 27.9. juhlistetaan jälleen Euroopan laajuisesti tieteen ja tutkimuksen saavutuksia. Samalla kaikilla on mahdollisuus tutustua rennosti yliopiston tiloihin ja toimintaan vaikka koko perheen voimin.

Tervetuloa mukaan avoimen yliopiston ohjelmaan Ruusupuistoon! 

Avoimen väylältä yliopistoon -infotilaisuudet (13.00-15.00)

Avoimen yliopiston väylä uudistuu! Mutta mikä on avoimen väylä ja miten sen kautta voi päästä yliopistoon? Valotamme infoissa yliopisto-opiskelua väylällä. Avoimen väylällä tarkoitetaan avoimen yliopiston opintoja, jotka suorittamalla voit saada opiskelupaikan yliopistosta. Tervetuloa tutustumaan Jyväskylän yliopiston väylämahdollisuuksiin!

Avoin yliopisto järjestää Tutkijoiden yössä kaikille kiinnostuneille tietoiskuja avoimen väylällä opiskelusta. Tule mukaan, jos opiskelet lukiossa tai ammatillisessa koulutuksessa tai olet jo käynyt toisen asteen koulutuksen. Jokaiseen infoon mahtuu noin 25 henkilöä.

Avoimen väylän infot alkavat klo 13.00 ja klo 14.00, mutta olet tervetullut paikalle myös kesken tilaisuuden!

Uudistustyötä on tehty 11 yliopiston Toinen reitti yliopistoon -hankeessa, jota koordinoi Jyväskylän yliopisto. Infot pidetään Ruusupuiston 3. kerroksessa, Isa-salissa.

Lue lisää tapahtumakalenterista

Pepper-robotti tavattavissa (16.00-20.00)

Pirteä ja positiivinen Pepper on avoimen yliopiston oma asiakaspalvelurobotti. Pepper on tavattaviss Ruusupuiston 4. kerroksessa. Samalla voit tutustua robotiikan ja tekoälyn opintoihin avoimessa.

Lue lisää tapahtumakalenterista

Avoin pakohuone (16.00-20.00)

Pakohuoneen pikaversiossa on löydettävä ratkaisu 10 minuutissa. Suositeltava ryhmäkoko on 2-3 henkilöä. Olisiko sinusta mysteerin ratkaisijaksi? Pikkupalkintoja luvassa! Pakohuone löytyy Ruusupuiston 4. kerroksesta.

Lue lisää tapahtumakalenterista

Tule ja kysy avoimen yliopiston opinnoista (16.00-20.00)

Tarjoamme perjantai-illan ratoksi myös nonstop-neuvontaa avoimen yliopiston opinnoista Ruusupuiston 4. kerroksessa. Kysymään ja keskustelemaan pääsee ilman ajanvarausta. Niin uudet ja vanhat opiskelijat kuin opintojaan vasta suunnittelevat ovat lämpimästi tervetulleita juttusillemme!

Lue lisää tapahtumakalenterista

Onnistuin opinnoissani -juhla (17.00-18.00)

Juhlista saavutuksiasi avoimen opinnoissa yhdessä muiden kanssa. Juhla järjestetään Ruusupuiston 3. kerroksessa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan juhlaan

Tutustu myös koko päivän ohjelmaan eri puolilla kampusta:

Jyväskylän yliopiston Tutkijoiden yön 2019 ohjelma