Vieraile oppimisen huvipuistossa Tutkijoiden yössä 27.11.!

Tiedätkö omat vahvuutesi? Tunnistatko oman osaamisesi? Huomaatko aukkoja tiedoissasi tai taidoissasi? Tule Tutkijoiden yössä tutustumaan jatkuvan oppimisen saloihin ja löydä opiskelun into avoimen yliopiston huvipuistosta!

Elämän vuoristorataan liittyy monenlaisia vaiheita. Joissain radan vaiheissa opiskelu voi tuntua mahdolliselta, hauskalta tai jopa tarpeelliselta puuhalta. Lähemmin tarkasteltuna oppiminen onkin usein elinikäistä, vaikka koulun penkissä istutaan pääasiassa lapsuudessa ja nuoruudessa.

Huvittaisiko sinua lähteä kokeilemaan jatkuvan oppimisen huvipuistoa? Avoimen yliopiston Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -opintojakso (1 op) on maksuton kurssi, jonka huvipuistossa vierailet teemoittain erilaisissa kohteissa tai laitteissa:

• Vuoristoradan ylä- ja alamäissä selkiytät omia tavoitteitasi ja motivaatiotasi opiskeluun.
  • Peilitalossa katsot itseäsi oppijana: millaiset ovat opiskelutaitosi ja mitä ajatuksia ja tunteita opiskelu sinussa herättää?
  • Törmäilyautoradalla selvität, millainen on ohjauksen tarpeesi sekä mistä saat tukea, neuvoa ja ohjausta.
  • Karusellin pyörteissä tutkit, onko nyt oikea aika opinnoille elämässäsi.
  • Pelihallin koneina ovat sähköiset järjestelmämme: miten hyvin pärjäät niiden kanssa?

Tervetuloa pohtimaan opiskelua ilon ja huvin kautta!

Virtuaalinen Tutkijoiden yö 27.11.2020 Jyväskylän yliopistossa

Lue lisää Tutkijoiden yöstä

Tutustu vuoden 2020 ohjelmaan

Ota vapaalippu jatkuvan oppimisen huvipuistoon