Yksi kasvokkainen tapaaminen riittää – Jyväskylän yliopisto mukana kansainvälisessä hankkeessa

ONE Meeting -hankkeen kokous kesäkuussa osoitti, että kansainvälinen hanketyö voi onnistua tehokkaasti vain yhtä kasvokkaista hanketapaamista hyödyntämällä. Hankkeen tuloksena syntynyt ympäristöjalanjälkeä pienentävä toimintamalli esitellään 27.9. Jyväskylän yliopistossa järjestettävässä tapahtumassa.

ONE Meeting -hankkeen ainoa kasvokkainen projektikokous järjestettiin Saksassa FernUniversität in Hagenissa 28.29.06.2022.

Hankekumppanit Jyväskylän yliopistosta, FernUniversität in Hagenista, Universitat Oberta de Catalunyasta, Milano-Bicoccan yliopistosta, Eucenista, Canice Consultingista ja Momentumista kokoontuivat viimeistelemään hankevideot ja
valmistelemaan hankkeen päätösseminaareja.

ONE Meeting -hankkeessa on kehitetty toimintamalli, jossa kansainvälisen hankkeen aikana järjestetään vain yksi kasvokkainen tapaaminen. Normaalisti kansainvälisissä hankkeissa on useita tapaamisia eri puolilla Eurooppaa.
Uuden mallin digitaalisten välineiden käyttö pienentää matkustamisen aiheuttamaa kuormaa ympäristölle ja edistää kestävämpää kansainvälistä hanketyötä.

Hamill ja Kananen ONE Meeting -kokous kesä22.jpg Projektin_johtaja_Prof_Eva_Cendon ONE Meeting -kokous kesä22.jpg

Tulossa työpaja: Opitaan toisiltamme – enemmän irti digitaalisesta yhteistyöstä 27.9.2022

ONE Meeting -työpaja Ruusupuistossa 27.9.2022.jpgOpitaan toisiltamme – enemmän irti digitaalisesta yhteistyöstä -työpaja järjestetään Jyväskylän yliopiston Ruusupuistossa (Lucina RUUC101 -sali) tiistaina 27.9.2022 klo 9.30–13.00.

Työpajassa esitellään ONE Meeting -hankkeessa kuratoitu työkalujen ja aineistojen kokoelma, joka ohjaa kohti kestävämpää kansainvälistä hanketyötä ja auttaa pienentämään matkustamisen tuottamaa ympäristöjalanjälkeä.

Työpaja ohjaa ONE Meeting -toimintamallin hyödyntämiseen ja mahdollistaa vertaisoppimisen ja vastavuoroisen ajatustenvaihdon projektiammattilaisten kesken.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti hanketyön ammattilaisille ja sellaiseksi tähtääville sekä hankehakemusten kirjoittajille.

Ilmoittautuminen on käynnissä, tervetuloa!