Yliopisto-opintoja Jämsässä: Lue psykologiaa tai tieteen etiikkaa

Syksyllä 2019 Jämsässä on tarjolla avoimia yliopisto-opintoja muun muassa psykologiassa. Ryhmämuotoinen opiskelu tarjoaa opiskelun innostajaksi ja avuksi osaavan ryhmänohjaajan ja vertaistukea. Psykologian perusopintojen lisäksi syksyn Jämsän tarjonnassa on Tieteen etiikka -opintojakso. Tarjoamme nämä opinnot yhteistyössä Jämsän kristillisen kansanopiston kanssa.

Kiinnostaako psykologia? Mietityttävätkö tieteen taustat? 

Jämsässä on syksyllä mahdollisuus aloittaa psykologian perusopintokokonaisuuden suorittaminen paikallisessa ohjauksessa. Psykologian opiskelu auttaa ymmärtämään ihmisen kehitystä, tunteita, ajattelua ja käyttäytymistä. Perusopintokokonaisuuden laajuus on 25 opintopistettä.

Toinen Jämsässä alkava avointen yliopisto-opintojen opiskelumahdollisuus on Filosofiaan kuuluvat opintojakso Tieteen etiikka. Se saattelee tieteen etiikan käsitteiden ja tutkimusetiikan pariin sekä auttaa ymmärtämään erilaisia ratkaisuja tieteellisessä toiminnassa. Keväällä 2020 tarjontaan tulee Jämsässä myös Tieteen teoria -opintojakso. Molempien opintojaksojen laajuus on 5 opintopistettä.

Psykologian ja Tieteen etiikan -opintojen aloitus Jämsässä syksyllä 2020

Jämsässä tarjottavien psykologian perusopintojen starttipäivä on 10.9. ja ne suoritetaan ohjatusti heinäkuun 2020 loppuun mennessä. Tieteen etiikka -opintojakson aloitus on 15.11. ja tapaamisia on maaliskuulle 2020. 

Nämä opinnot tarjotaan yhteistyössä Jämsän kristillisen kansanopiston kanssa. Ilmoittautuminen opintoihin tapahtuu kansanopistoon.

Kuva: Element5 digital