Kulttuurialan hallinto, verkostot ja vaikuttaminen

Näin aloitan opintoni

1 Opintojen aloittaminen 

  1. Tutustu oppiaineeseen ja sen opintojaksoihin.
  2. Suunnittele opintosi.
  3. Ilmoittaudu opintojakson suoritustapaan. 
  4. Aloita uuden oppiminen Moodlessa.


Katso täältä pidempi versio aloitusohjeesta ja löydä vastauksia opintojen aloittamista koskeviin kysymyksiisi.

Katso KAHVA-opintokokonaisuuden 31.8.2023 Zoom-infotilaisuuden esitys . Linkistä pääset lataamaan infotilaisuuden esityksen pfd-tiedostona koneellesi.

2 Kulttuurialan hallinto, verkostot ja vaikuttaminen

2.1 Opintojaksojen suoritustavat

Itsenäisesti suoritettavat opintojaksot koostuvat luentotallenteista, luettavasta kirjallisuudesta ja oppimistehtävistä.

2.2 Opintojen suoritusjärjestys

Opintojaksot ovat suoritettavissa haluamassasi järjestyksessä. Suosittelemme kuitenkin, että aloitat opintosi suorittamalla ensimmäisenä kurssin KAHVA1001 Kulttuurialan kehitys ja ajankohtaiset keskustelut. Kaikki kurssit voidaan suorittaa joko osana opintokokonaisuutta tai yksittäisinä opintojaksoina.

2.3 Opetussuunnitelma lv. 2023 -2024

Tästä taulukosta (pdf) ja alla olevasta kuvasta näet kulttuurialan hallinto, verkostot ja vaikuttaminen -opintokokonaisuuden opintojaksojen ilmoittautumis- ja suoritusoikeusajat lv. 2023–2024. Opintojaksojen tarkemmat kuvaukset ja aikataulut näet, kun opinto-oppaan ilmoittautumislinkit aukeavat (syyslukukauden osalta touko-kesäkuussa 2023, kevätlukukauden osalta syksyllä 2023).Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota yhteyttä avoimen yliopiston opintopalveluihin.